24.10.07

El Neng racista


A tot els programes de la tele, ràdios i mitjans de comunicació extraterrestres només fan que parlar sobre l'agressió del "neng" del metro. Es tracta de tota una noticia a nivell nacional, internacional i interplanetari! Certament, des dels moments de màxima tensió del cas Madelaine que no es veia una ebullició tan gran a la premsa. Suposo que deu ser un nou filó de la secció de successos, digne de ser exprimit mentre es pugui.

La veritat és que als matinals televisius i programes de sobretaula els hi ha tocat la grossa! En una mateixa noticia hi conflueixen la immigració, la insegurat i el transport públic (tant de moda aquests últims temps a l’àrea metropolitana). La gent està amb el nas enganxat a la tele esperant l’apocalipsi definitiu! L'unic que manca per veure és al noi aquest, es diu Sergi, fent la ruta Mira quien baila, GH, El Programa de Patricia, Supermodelos (si del punk se n'ha fet moda, del garrulisme també es pot), etc.

No se si és que tinc tendència a fer d'advocat del diable però, sincerament, crec que aquest noi no es racista. El problema que té aquest noi és que el virus del garrulisme li ha estovat la massa encefàlica. A ell tan li feia que fos sud-americana, africana, anglicana o marciana, ell l’únic que volia era treure "la ràbia" que li provoca el garrulisme a l'ànima. El fet de la raça és només una excusa. Si la pobre noia fos gòtica (roba negre i maquillatge blanc) hauria rebut per bitxo “raru”. Si hagués estat un jove amb ulleres, grenyes i estigués llegint un dels llibres d'El Senyor dels Anells, hauria rebut per freak. L'esser "garrulo" només es pot relacionar amb els de la mateixa espècie.

Jo me’l crec quan diu que no és racista, ara bé, el pobre noi és un... socialista? mmm si de raça ve racisme i de racisme ve racista, si vull dir que el tiu esta en contra/rebutja la societat llavors de societat en trec socialisme i d'aquí socialista. Ufff... no m'acaba de convèncer i crec que m'estic tirant pedres al propi terrat... Bé, no cal que feu cas a la palla mental de paràgraf que acabo d’escriure però suposo que se m’entén.

En definitiva, la culpa és del Buenafuente