10.12.07

Resum de la setmana (passada) II - El Petit Apolo...

Aquest post serveix per justificar perquè arribava sempre tard als concerts i també va dedicat a tot aquell que li agradi la cervesa, especialment a algú que m'estimo molt: el Damm.

Des d'aquest dilluns, que cada nit somnio amb tenir un sortidor de cervesa a la meva taula, aaarghhhh... com diria el de groc! El Petit Apolo és un frankfurt que hi ha al costat de l'Apolo on fan entrepans, plats combinats, tapes, etc. i 10 taules tenen un sortidor ben bé al mig. La cosa funciona de la següent manera: demanes un nombre n de copes i el que vulguis de menjar i ,a partir d'aquí, et pots servir tot el que vulguis de cervesa. Un parell de pantalles et mostren els litres que portes consumits.

Al primavera, cosa que no he dit, hi he anat amb l'Alberto Ronnie, altrament conegut com Persona. Amb ell vam arribar a la marca de 2,00 l (taula nº 4) en poc més de mitja hora. Realment, no és que surti gaire a compte però, comparant el que val una canya a dins de l'Apolo (4 euros), val la pena.


Bé, ja queda mitjanament justificat el retard. Simplement acabar agraïnt a l'Alberto la seva companyia i a la resta de gent que s'hi ha anat afegint durant la resta de dies.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

un post amb un protagonista clar... la cervesa! l'havia de comentar aaarrrrgggghhhhhhh...

per cert, això m'ho guardo... t'estimes molt al Damm???? o et refereixes a la marca de cervesa?

Després diràs q no saps escriure... olé pel blog! ja estàs fitxat!

blanco-nuclear ha dit...

crec que queda ben clar a qui em refereixo...

pel que fa a que estic fitxat, ja t'ho he dit més d'una vegada... la teva feina com a periodista és enganyar i fer creure coses a la gent!

PD: gràcies per postejar i per signar