5.2.08

Gràcies !!!


Aquest vespre algú m'ha comentat com representa que ha anat realment el tema de les paraules del President de la Conferència Episcopal Espanyola... Com sempre, una altra mostra de que la informació es pot transmetre de mil maneres diferents, atorgant-li el sentit que a un més li interessa. Tal i com jo ho havia vist als mitjans, la primera lectura que fas és: però de que van aquest dient-me a qui he de votar. Més tard, i gràcies a l'ocellet abans esmentat, reps (una altra versió, clar) que t'explica com es suposa que ha anat tot en realitat.

En definitiva, que no cal indignar-se tant. Què volem que digui l’església? que practiquem l'amor lliure? que robem? etc etc etc? això també seria aplicable a ETA en un futur comunicat, no? -> Euskal ta Askatasuna propone una España única e indivisible... blablabla



Ja per acabar, demanar perdó a qui sigui capaç de llegir-ho. Porto massa temps sense escriure i l'escrit que ha sortit ha resultat ser una mica comprimit, verborrea barata i un pel visceral.