25.3.08

paraula clau: desolation (desolació)

Avui enceto una secció anomenada paraula clau. De tan en tan tinc la costum de posar qulsevol paraula al google i veure quines imatges et surten. Per aquesta primera edició he triat "desolació", no perquè hem trobi en seria crisis personal ni estigui desquiciat per la vida... sinó perquè aquest tipus de búsquedes acostumen a donar com a resultat imatges de gran contingut poètic. Així que us deixo amb les tres primeres que surten i una última escollida per mi. Salut!







_________


4 comentaris:

Anònim ha dit...

uuoolllaaasss Pere!!!
eeiii que guay aquest apartat!!
això de posar qualsevol paraula a google, es molt interessant jijijiji!! jo lo que havia fet alguna vegada era posar el meu nom i cognoms, o has provat això?¿?¿?? jijijiji!! en un altra vida... sembla que sóc doctoraaa!! jeje!!
que vagi bé noiet! un peto!

sóc la Bea... triniti_87... jiji... que sinó m'havia de fer un "noseque"... Ale! DEW

Anònim ha dit...

Es una bona idea!!
Realmnt no tc molt clars els criteris que utilitza Google per relacionar paraules imatges, però bé...

blanco-nuclear ha dit...

Bea Neo, sigue al conejito blanco... jajaja com hi has arribat aquí? Bé, m'alegra que t'agradi. 1bes!

glamboy69_ El motor de recerca de Google, com qualsevol eina digital, utilitza informació digital [espero no repetir més aquesta paraula] que no és res més que 1 i 0. Llavors, està preparat per reconèixer cadenes de valors com a caràcters i, conseqüentment, paraules [el títol que li dones a la teva Web, tags que poses als teus posts o qualsevol paraula que hi aparegui]. Però no és capaç de reconèixer el contingut de les imatges que ja seria la hòstia...

En fi, les imatges que et retorna Google [o qualsevol buscador] es troben en pàgines on apareix el teu element de recerca. A partir d'aquí, el criteri que aplica ja es cosa seva...

De fet, s’està treballant amb una nova era d’Internet [Web 3.0] on la Web interpreti i comprengui les nostres paraules com si fos una altra persona. És a dir, no buscaria cadenes de valors iguals o similars al ítem introduït per l'usuari si no que entendria el que se li demana i, per tant, els resultats s'acostarien més a les necessitats d'aquest.

Anònim ha dit...

Ahhh vale!
Crec que ho he entés!!
A veure per quan surt aixód e la web .3!!