6.6.08

Festival Petit Format


A finals de més torna el Festival Petit Format organitzat pel Depósito Legal. D'aquesta manera, es continua amb la intenció de donar veu a la música més independent del país i, de pas, donar una mica de vida al nou emplaçament que pren aquest any, els jardinets de Can Sumarro. Aquest petit lloc d'Hospitalet, un pel abandonat i desconegut per a la majoria d'hospitalencs, es convertirà en un emplaçament immillorable per disfrutar de la millor música i de la fresqueta de la nit, acompanyats d'una cerveseta ben fresca!!!

El cartell és el següent:

Dijous 26
- FIRST AID KIT (21h)
- LINN YOUKI (22h)

Divendres 27
- THE MIDNIGHT TRAVELLERS (21h)
- NAGASAQUI (22h)

Dissabte 28
- CUCHILLO (22h)


La meva recomanació: Linn Youki, anteriorment The Linn Youki Project, que ha abandonat el project relacionat amb la unió de visuals i música per centrar-se més amb les lletres i melodies.



El video escollit és : OUCH! MIAU! on, sincerament, s'ho podrien haver treballat més. En recomano el no visionat, només escoltar-ho mentre mires altres coses més interessants.

Si voleu altres videos més elaborats veieu els següents: ¿no eres tu a quien busco?, on acompanyen la música els visuals de Dostopos, i Gianduja, realitzar per HAMOSTUDIO.


__

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ho trobo una proposta molt interessant, tot i que no conec a cap dels artistes!
Tu m'els recomanes??

blanco-nuclear ha dit...

mmm jo t'ho recomano. No tan perquè t'hagin d'agradar els grups sino per tot el que ho envolta: poder prendre una cerveseta, assegut a la gespa dels Jardins de Can Sumarro, disfrutan de la companyia dels teus amics, prenent la fresca en una nit clara d'estiu, amb música de fons... i sense pagar entrada!!!

Tot i això, jo recomano Linn Youki

Anònim ha dit...

Eiii! Mira, fins i tot el meus lectors i comentariestes habituaks t'enllaçen als seus blogs!

http://lamatas.dyndns.org/?p=475#comment-15513

Anònim ha dit...

a mi em sembla una bona proposta lo de poder jaure a la gespa amb els amics davant de can sumarro, que es un lloc tranquil i sense gent molestant... per cert...

algu sap que hi ha dins de ca n'arus? (si aquell edifici de la rambla rehabilitat... potser faig un post d'aixo)

Anònim ha dit...

PEREE!!
ja veuras com el comentari que et deixaré ara t'agradarà més que l'anterior ;)


HE APROVAT!!
angles eh? si ja sé que no té molt mèrit, però la veritat es que desprès de l'any de merda, de la professora de merda i del nivell de merda em dono per satisfeta!
=)
ah! ens veiem disabte per lo de la precolonia no?
ale! espero que les vacances guai ;) disfruta del "festival"!
1 petooo!

Anònim ha dit...

eiii jo hi vaigestar una estona divendres i no t'hi vag veure eh!!
Actualtza perrako!