15.11.08

Virus Coldplay

Estava revisant els blogs als que estic registrat i no he pogut evitar fer una pausa i escriure aquest post. Per què el món de la música és així??? Per què som tan simples i quan hi ha una cosa que funciona s'explota al màxim?? Si, el mercat és el mercat, jo sóc el primer en dir-ho i posar-ho com excusa per a moltes coses però en el tema músical/creatiu no puc, ho sento.

Kings of Leon, era una mostra de la música nord-americana que difícilment ens arriba aquí. Música d'interior, lluny de les grans metropolis. Música amb un segell d'autenticitat envejable!!! Tres germans (fills de predicador) i el seu cosí, tots amb pintes de "surenyos" tocant un rock digne d'estar a qualsevol audioteca, els han fet passar per un assessor estilístic (tall de cabells, afeitada i gomina), unes quantes botigues de moda i ja tens un grup gairebé clonic de Coldplay... Si es que fins i tot al cantant li han ensenyat a agafar la guitarra de manera més cool!!!


Una mostra de l'abans i el després...



KOL - Four Kicks (tot i que la millor per mi es aquesta: Red Morning Light (emded no permès)



i el seu darrer single:



KOL - Use Somebody


En cap moment qüestiono la qualitat de la seva música a l'actualitat però haver-los conegut fa 5 anys no em permet ser objectiu. Per mi és una llàstima veure com a derivat la seva carrera, per a la gent que els conegui ara, potser serà un bon descubriment. En fi, és el que acostumar passar en el mñon de la música, no?


_

3 comentaris:

BoTxo ha dit...

Realment només en coneixia un single del qual no n'he apres ni el nom, pero si he de comparar, i sense voler jutjar doncs no coneixent-los seria injust, em quedo mil vegades amb el primer video. De totes maneres el teu analisis crec que va un pel massa lluny. Tothom te dret a repentina-se i a comprar-se roba nova. NO? De totes maneres estic dacord en que musicalment és un mal canvi estilistic.

BoTxo ha dit...

I perque vegis que és la real prostitució del mercat discografic!

http://www.youtube.com/watch?um=1&oi=video_r&ie=UTF-8&v=gxwnwdb55FE&q=travis&rlz=&sa=X&eurl=http%3A%2F%2Fvideo.google.es%2Fvideosearch%3Fsource%3Dig


JA, JA, JA, JA, JA!!! (Això volia ser un somriure malefic)

blanco-nuclear ha dit...

jua jua doncs mira't aquest:

http://es.youtube.com/watch?v=xBVULKg_gUc

divendres al barradas!!